Heeft u een vraag?

Om u te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rijtje gezet

Veelgestelde vragen

Onze antwoorden

Wat heeft u nodig om een offerte te kunnen maken?

U kunt gewoon uw bouwwensen kenbaar maken door het offerteaanvraagformulier even in te vullen. Een kleine omschrijving, een bouwadres, een pentekening van huidige en gewenste situatie. Als we vragen hebben of het even door willen nemen we gewoon even contact met u op.

Wat is uw werkgebied?

Nagenoeg alle opdrachten komen online binnen en worden online verwerkt. Supersnel simpel en voordelig. We zitten centraal in Almere maar onze freelance collega’s wonen door heel Nederland. Altijd in de buurt dus als u toch aan de keukentafel uw project door wilt nemen komt er rap iemand langs. Veelal in de avonduren als de kids naar bed zijn.

Wat zijn de kosten?

Vaak wordt gevraagd naar de kosten voor het uitwerken van stukken bouwvergunning. Als dat kon zouden we hier een algemene prijslijst plaatsen, echter dat is niet eenvoudig daar bijna elke bouw-situatie anders is. Bovendien zit er veel kwaliteitsverschil in de docu die we aangeleverd krijgen. Het is het eenvoudigst om hier (link offerte aanvragen) uw project te omschrijven en een offerte aan te vragen. Eenvoudig en vrijblijvend. Nagenoeg alle aanvragen worden binnen een werkdag beantwoord met een nette offerte.

U komt niet langs? Alles online?

Meestal niet. Gemeentes zijn volledig ingesteld op online dienstverlening en wij sluiten daar naadloos op aan. U kunt oorspronkelijke tekeningen van uw woning eenvoudig opvragen bij de gemeente. Oorspronkelijke tekening plus foto’s en een wensenlijst cq schetsje zijn de basis van de meeste van onze aanvragen die we uitwerken naar een bouwvergunning. Vanwege de kosten die bezoek met zich meebrengt proberen we dat te voorkomen.

Wanneer is het klaar?

Afhankelijk van formaat bouwwerk kan aanvragenbouwvergunning.nl de benodigde stukken aanleveren met 1 a 2 weken. Stukken voor een woonhuis behoeven meer fases en werk waardoor dat wat langer duurt. Superhaast? Dan kunnen we proberen je project naar voren te plannen.

Aan welke eisen moeten we voldoen?

De overheid stelt verschillende eisen aan de aan te leveren bouwtekening en bijbehorende documenten. Zie hier de eisen aan een bouwtekening wbt het bestemmingsplan (link bestemmingsplantoets) en hier de eisen wbt welstand (link welstand) waaraan het plan moet voldoen.

Doet u alleen verbouwingen en woningen?

Wij werken met bouwkundigen door heel Nederland op freelance basis. Deze zijn uitstekend opgeleid en goed in hun vakgebied. We werken online vele verbouwingen uit maar doen ook veel nieuwbouw villa’s van heel klein tot heel groot. Een kleine villa van 200m3 heeft een hele andere basis dan een grote villa van 2000m3 maar is even belangrijk en wordt zorgvuldig uitgewerkt. We Bhebben bedrijfshallen en kantoren maar ook appartementen. We doen appartementengebouwen tot ca. 50 stuks appartementen.

aanvragenbouwvergunning.nl

Dé specialist in het verzorgen van uw bouwvergunning aanvraag